kij

Alla inlägg den 14 april 2009

Av Karin - 14 april 2009 21:30

Alltid lite omständigt att skriva när man inte varit inne på ett tag. Finns ju så mycket man vill berätta men det blir en kort sammanfattning av påskfirandet.


Helgen tillbringades till största delen hos Astrid och Morgan. Full service som vanligt och alla faciliteter inklusive potta. Vi tackar för en mycket trevlig helg! Vi hann med att träffa hela familjen Gustavsson, påskmiddag hos Elin och Magnus samt släktkalas hos familjen Sahlström. Isak gjorde även uteserveringspremiär... på grillen i Horred... dock med medhavd mat...


Hunnit med en hel del OL. Tre tävlingar totalt. Jocke presterade ju som vanligt mycket bra resultat. Jag också som vanligt väldigt ojämna resultat (en rättnöjd, en halvnöjd och en helmissnöjd).


Glömde nästan att vi även haft Danmarksbesök. Susanne och Jesper var här med Tobias. De äldre barnen fick stanna hos kusinerna i stugan i Torup. Kul att se Isak och Tobias tillsammans. Skiljer inte mer än en månad så de är ju rätt lika i utvecklingen...


På tal om utveckling... uppdatering på Isaks framsteg:

Klarar nu ta sig upp från liggande till sittande på egen hand

Tandexplosion... fått tre tänder till... denna gång i överkäken...

Tränar frenetiskt på krypandet... gungar fortfarande men försöker nu även att lyfta vänster hand...

Invägningen idag landade på 9050 g och 72,5 cm. Var lite orolig att han inte stigit i vikt tillräckligt men han följde kurvan perfekt.


Veckans målsättning:

Karin och Jocke: prestera det bästa möjliga på orienterarnas julafton (enligt Jocke) dvs 10-mila.

Isak: ta de första krypande stegen...

Ovido - Quiz & Flashcards