kij

Alla inlägg den 9 juni 2009

Av Karin - 9 juni 2009 22:27

I och för sig var det ju ny vecka redan igår men det är först nu jag landat framför datorn. Sitter nu och väntar in Sommer-reprisen som sänds halv tolv. På tok för sent men vad gör man inte för att se sista avsnittet.


Helgen var jättetrevlig! Började med sommarfesten med jobbet. Inte var dag man blir bjuden på allt. Njöt i fulla drag och det var jättekul att träffa alla kollegor som man saknar när man går hemma. Under tiden jag var på fest landade även våra helgbesökare Stefan och Johanna hemma hos oss. Eftersom det var nationaldagen i lördags så insåg vi som tur var innan vi skulle bege oss ner till stan att allt var stängt så det fick bli Eurostop istället. Inte lika mysigt men vi fick shoppat lite ändå. På kvällen blev det grillning och fotbollstittande. Söndagen bjöd på en friluftsupplevelse vid Danska fallen i Simlångsdalen. Vissa delar av promenaden var inte riktigt barnvagnsanpassade så Isak bars fram som en kung.


Verkar som tur är att Isaks öroninflammation har gett med sig (peppar, peppar...) Funkade finfint uppe hos mormor och morfar igår. Charmade dem för fullt :-) Idag har varit en rätt lugn dag med lite lekplatsbesökspicknickande.


Fick till ett träningspass igår. 5 km i lugn takt. Deprimerande att formen kan släppa så totalt när halsen har trotsat under sammanlagt 5-6 veckor :-( Har idag återigen kännt mig grötig i halsen så det blev till att avstå dagens träning. Hoppas på bättring framåt i veckan.


Ser fram emot helgen då Grästorp väntar...


Ovido - Quiz & Flashcards