kij

Alla inlägg den 21 februari 2009

Av Karin - 21 februari 2009 21:06

Sitter och tittar på den där musiktävlingen...  men det är nog den värsta smörjan man kan tänka sig, eller vad tycker ni?!?  å programledaren är ju inte rolig heller, å snart skall väl den där röstningen som man inte begriper något utav dra igång...  Detta är första deltävlingen som jag tittar på och jag kommer nog att nöja mig där.

Annars är vi ganska nöjda med dagen, det är träningsläger på hemmaplan i helgen så på förmiddagen var vi i Simlångsdalen och sprang. Dusch och lunch i klubbstugan och ett litet föredrag om kost. Isak har varit med hela dagen och var även idag på ett strålande humör, tack Ulf för passningen medan vi båda tränade!

På vägen hem åkte vi förbi mormor och morfar i Åled, de blev nog glada för att Isak kom på besök för det första de gjorde var att väcka honom från lunchsömnen och sedan drog Kalle honom i armarna och Lotta i benen. Det hela blev en dragkamp för att få hålla honom mest...

Vi kom hem vid 17.30-tiden och då var det gröt + bad innan läggdax. Han var nog trött för det hela gick utan nåt som helst gnäll.

Efter eländesfestivalen blir det nog sängen för imorgon skall vi till Hasslöv för en ny runda i skogen. Hoppas att klubbkompisarna har rejält träningsvärk i rövarna efter eftermiddagens squash-pass (som vi lite rutinerat hoppade över!)


/Jocke


Ps. Karin rapporterar från onsdagens sexmånaderskontroll att den lille klumpen nu är 70 cm lång och väger 8,345 kg (längden kan dock ha ökat något efter dagens Åleds-besök). Denna gången gick det lättare med sprutorna, endast lite gråt, typ en tiondel av förra gångens oväsen. Ds.

Ovido - Quiz & Flashcards