kij

Alla inlägg den 25 augusti 2009

Av Karin - 25 augusti 2009 22:23

I helgen var det dags för Isaks första födelsedag. Konstigt hur snabbt tiden kan gå. Under förra veckan kom flera flash-backs från förra året. Då visste vi inte vad som väntade. Vi misstänkte att det var något stort men kunde nog inte riktigt föreställa oss hur häftigt och roligt året skulle bli. Spännande att lära känna en ny individ.


I fredags var det barnkalas på programmet. En liten nätt skara på 10 barn och 8 vuxna. Funkade faktiskt mycket bra. Några tjut blev det men det var inte det bestående minnet av kalaset. Många presenter med leksaker. Vilken tur att Isak äntligen fått utforska bilvärlden och slipper nu köra bil med tex mobiltelefon m.m


I lördags var det då dags för det stora 1-årskalaset. Släkten kom vid 13 och mat och tårta förtärdes. Isak protesterade inte över att få äta tårta utan det som allting annat slank ner utan problem. Kanske inte helt oväntat...


Passar på att tacka för alla fina presenter och all hjälp med avdukning m.m. 


I söndags kväll sjönk jag och Jocke ner rätt djupt i soffan efter ännu ett avklarat födelsedagskalas. Ja, det stämmer. Varför inte klämma in tre kalas på samma helg? Lillkillen fyllde ju faktiskt 1 år. Hur stort är inte det?


När vi vaknade igår morse kändes det som en helt ny tillvaro öppnade sig. Man kan väl minst sagt säga att de senaste veckorna varit lite hektiska i vår iver att få färdigt så mycket som möjligt inför kalaset. Så jag och Isak la ner mycket tid på att leka, jag hann med att springa med vagnen under tiden Isak sov och eftermiddagen tillbringades på öppna förskolan som slog upp portarna efter sommaruppehållet.


I morgon väntar klippning, lite strosande och lunchande på stan före Isak ska på undersökning på sjukhuset eftersom han är med i studierna från när han föddes. Håller tummarna på att han inte illvrålar på samma sätt som han gjorde förra veckan när han fick vaccinationerna.



Ovido - Quiz & Flashcards