kij

Alla inlägg den 19 augusti 2009

Av Karin - 19 augusti 2009 23:08

...ett vanligt hem. Känns som att saker och ting börjar falla på plats, men vi inser att allt inte hinner bli klart inför helgens stundande 1-års kalas. Vi har fått ransonera att-göra-listan, vilket gör att det inte känns lika stressande.


Den blivande 1-åringen njuter av att ha mer yta att röra sig på. Ni skulle hört vilket tjut han uppbringade när vi bar in soffan i helgen. När han släpptes ner på golvet så illkröp han fram och klängde sig upp i en rasande fart. Efter det har det blivit ett antal vändor upp och ner, upp och ner...


Vi har även varit iväg med Isak hos frisören så att han ska se lite mer vårdad ut på sin stora dag. Jocke stod för bananmatandet och jag försökte få honom att sitta still på stolen. Stackars frisören fick jaga hårstråna. Klart imponerad att resultatet blev så pass bra utifrån förutsättningarna.


Idag har jag och Isak varit iväg på 1-årsbesiktningen. Allt var bra. 10,5 kg och 78,5 cm lång. Blev grymt ledsen när han fick en spruta i vart lår, stackaren.


Passade på att lägga in ett par bilder. Notera dreglandet på dregellappen som uppkommit av allt brummande motorljud vid bilkörandet.

Ha det bra!

Ovido - Quiz & Flashcards