kij

Alla inlägg den 1 januari 2009

Av Karin - 1 januari 2009 22:30

Hallå!

Nu har ytterligare ett par dagar flutit på, Isak har varit på strålande humör och bjudit på många skratt. I måndags tog vi en långpromenad ner till stan och tillbaka med ett par stopp i affärerna (som Jocke tyckte var en gnutta för långa...), på kvällen var det bokklubb hos Kaisa. På tisdagen var det återigen dags för lite shopping och julklappsbyte. Isak bytte lekkuber mot en gåvagn som han kanske kan använda om ett halvår. På eftermiddagen mötte vi upp Anna, Kalle och Lotta på Rejmes för den stora bowlingkampen. Jocke stod för briljeringen medan vi andra kämpade på så gott vi kunde. Anna gjorde en stor insats som barnvakt till Isak med de stora peltorkåporna. På kvällen var det dags för Heta Bettan i Simlångsdalen. Isak blev vaktad i Åled så både jag och Jocke kunde ut i skogen och springa. Efteråt bjöd Anna på middag i Åled, vilken var fantastiskt god!

På nyårsafton var vi hos Eva, Mogge och Oliver. God mat och trevligt sällskap gjorde kvällen. Isak var grymt trött men kämpade tappert för att inte gå miste om något. I slutet hade han bara en tom blick och all energi han kunde uppbringa gick åt till att hålla ögonen uppspärrade. Till sist fick han dock se sig slagen och somnade på Eva och Mogges säng.

Idag sov vi ganska länge (11.20!) alla tre. På eftermiddagen gav vi oss ut till Torvsjön och grillade i det fina vädret.

I morgon väntar besiktning på sjukhuset för Isaks del och Jocke ska på träningsdag i Perstorp. Efter det väntar Grästorp! :-) Vi hoppas på att inte komma upp alltför sent.

På återseende...

Ovido - Quiz & Flashcards