kij

Alla inlägg den 17 maj 2009

Av Karin - 17 maj 2009 20:33

Jag och Isak har varit iväg på en lillsemester till Karlskrona. Vi hakade på mor och far när de skulle hälsa på hos Anna. Jocke stannade hemma och fick en lugn fixarhelg alldeles själv. Vi har haft det mycket mysigt och hunnit med cykelutflykt till Aspö där Isak fick prova på att åka bak på cykeln för första gången. Detta var uppskattat av oss alla. Gårdagskvällen tillbringades tittandes och sovandes framför Eurovision Song Contest. Hängde inte riktigt med hela tiden eftersom jag försökte natta Isak i samma rum som tv:n vilket resulterade i att även nattare somnade ibland. Idag har vi gått långpromenad och på hemvägen åkte vi inom en affär som sålde rosor och klematiser. Hela 350 rosor i sortimentet och jag kom hem med två av dem :-)


Isak fortsätter med sitt utforskande. Trappan står fortfarande högt på intresselistan men även intresset för att öppna kylskåp och skåpsluckor är väldigt intressant.


>>Astrid: Jättekul om du/ni kommer ner. I morgon är det avslutning på öppna förskolan och babysimmet är ju redan avslutat så nu har vi inte så mycket inplanerat på veckorna.


Ha det gott! 

Ovido - Quiz & Flashcards